Flexocolor
FLEXOCOLOR
Projecte de modernització d’equips en Flexocolor S.L.

Projecte de modernització d’equips en Flexocolor S.L.

FLEXOCOLOR, S.L. ha rebut el suport d’un projecte d’inversions productives per part de la CONSELLERIA D’ECONOMIA SOSTENIBLE, SECTORS PRODUCTIUS, COMERÇ I TREBALL dins de la convocatòria de “Ajudes per a millorar la competitivitat i sostenibilitat de les pimes industrials dels sectors de la Comunitat Valenciana del calçat, ceràmic, metall-mecànic, tèxtil, joguina, marbre-pedra natural i àrids, fusta – moble i il·luminació, químic, automoció, plàstic, envasos i embalatge, paper i arts gràfiques, valorització de residus i els sectors emergents de la biotecnologia, producció audiovisual i producció de videojocs, dins de la quarta fase d’implantació del Pla Estratègic de la Indústria Valenciana” amb número d’expedient INPYME/2021/52.

L’objectiu del projecte ha consistit en la modernització dels equips preexistents en les instal·lacions de l’empresa, havent adquirit:

  • Insoladora d’última generació.
  • Mesa plana per a muntatge de clixés.
  • Destil·ladora amb sistema de rotor que possibilita una optimització de tot el procés de recuperació.
  • Refrigeradora per a refrigeració de la destil·ladora.
  • PC’s de preimpressió per a la gestió del color.

La subvenció concedida a aquest projecte per la CONSELLERIA D’ECONOMIA SOSTENIBLE, SECTORS PRODUCTIUS, COMERÇ I TREBALL ascendeix a 74.374,27 €.